ΧΡΗΣΙΜΑ SITES

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμες αμέτρητες ιστοσελίδες για μια πλειάδα θεμάτων όπως εκπαιδευτικές, αθλητικές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές κ.α. Πως όμως μια ιστοσελίδα καταφέρνει να ξεχωρίσει από τις άλλες του είδους της και να φτάσει να έχει υψηλή επισκεψιμότητα και απήχηση;  Αυτό που μπορεί να κάνει μια ιστοσελίδα ξεχωριστή είναι το μοναδικό περιεχόμενο.

Γιατί μας ενδιαφέρει το ποιοτικό περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας 

Ιστοσελίδες χωρίς πολλές πληροφορίες και κακής ποιότητας περιεχόμενο είναι πιθανόν να εγκαταλειφθούν από τον επισκέπτη λίγα δευτερόλεπτα μετά την πλοήγησή του. Μια ιστοσελίδα με μοναδικό περιεχόμενο ευνοεί την δημιουργία συνδέσμων (backlinks) προς την σελίδα σας. Τα backlinks είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσετε το PageRank της ιστοσελίδας σας ώστε να μπορέσετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Επίσης, το διαχρονικό περιεχόμενο είναι η καλύτερη στρατηγική για να ανεβάσετε τη σελίδα σας στη Google. Σκοπός είναι να μπορείτε να προσελκύσετε άτομα στην ιστοσελίδα σας γι αυτό οι διαχρονικές πληροφορίες και τα βασικά άρθρα είναι σημαντικό να υπάρχουν αφού θα φέρουν την επιτυχία σε βάθος χρόνου.

Τι είναι το μοναδικό περιεχόμενο;

Σαν μοναδικό περιεχόμενο μπορούν να προσμετρηθούν κείμενα, εικόνες, βίντεο, μουσική και εφαρμογές που μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον ενός επισκέπτη.  Μια ιστοσελίδα για να πετύχει χρειάζεται περιεχόμενο το οποίο να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Νέα κείμενα με νέες λέξεις κλειδιά είναι μια καλή πρακτική που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να δείτε το site σας να κατακτά υψηλότερες θέσεις.

Τα άρθρα επίσης είναι μια πολύ καλή λύση για να δημιουργήσετε επιπλέον περιεχόμενό στο το site σας. Μια φορά την εβδομάδα είναι καλό να συντάσσεστε ένα καινούριο άρθρο ή να προσθέτετε νέα προϊόντα αν μιλάμε για e-shop. Έτσι ουσιαστικά “ενημερώνετε” τη Google πως η σελίδα σας έχει ανανεωθεί και δεν είναι παρατημένη. Έτσι έρχεται ο αλγόριθμός της και ελέγχει το νέο σας περιεχόμενο για να σας ταξινομήσει στη μηχανή και να φέρει νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα.